over mij

Bali 2019-05914.jpg

Het is ontzettend moeilijk om jezelf in een paar woorden te omschrijven. Althans, ik vind het redelijk lastig. Toch doe ik hierbij een poging tot het omschrijven van mezelf. Al moet ik van tevoren toegeven dat ik hier geen echt antwoord geef op de vraag wie ben ik? Dit is een mega korte samenvatting / poging tot een antwoord wanneer mensen aan je vragen: ‘Hey, wil je je even voorstellen?’ Althans, ik heb het vermoeden dat de meeste mensen dan een antwoord verwachten in deze trant.

Mijn naam is Guinevere, ik ben 21 jaar jong en ik ben geboren in een klein dorpje in de Achterhoek (hier woon ik nog steeds). Momenteel studeer ik Nederlands en probeer ik genoeg tijd vrij te maken voor yoga, om te schrijven, buiten te zijn, te filmen en af te spreken met vrienden en vriendinnen (dit zijn dan ook mijn favoriete bezigheden). Mensen vind ik onwijs interessant. Ik analyseer veel en ben mega nieuwsgierig. Ik vraag me dan ook vaak af waarom mensen de dingen doen zoals ze doen en waarom mensen zijn zoals ze zijn.

Ik verbaas en verwonder me over van alles en nog wat en ik vind het universum ontzettend interessant en magisch. Mijn sterrenbeeld is trouwens leeuw (voor wie dat interessant vindt). Nu ik al 20 jaar op deze aarde rondloop besef ik steeds meer dat ik nog ontzettend veel te leren heb. En stiekem kom ik er ook steeds meer achter dat niemand eigenlijk enig idee heeft wat hij/zij aan het doen is. Eigenlijk is dat wel een geruststellend idee. We kunnen daarom (naar mijn mening) maar beter genieten van het leven met haar mooie en minder mooie kanten. Dit klinkt misschien allemaal erg serieus maar ik probeer mezelf en het leven juist niet te serieus te nemen.

Ik heb een broer en 2 hele lieve ouders, bij mij thuis wonen 3 katten.
Mijn lievelingsgetal is 12, dat is het altijd al geweest.

Ik schrijf hier over van alles en nog wat, normaal doe ik dit in schriftjes maar ik merk dat typen toch een stuk makkelijker en sneller gaat. Eigenlijk wordt dit een verzameling van alles wat zich afspeelt in mijn hoofd. Of tenminste, een groot gedeelte, alles zou wel heel veel zijn.

liefs Guinevere
giphy (6)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.