10 vragen aan mijn broer

Bali5
Foto: @miret pelgrom

In ’10 vragen aan..’ vraag ik aan verschillende mensen om 10 vragen zo eerlijk mogelijk te beantwoorden. De vragen zijn bij iedereen verschillend. Op deze manier wil ik de mensen die belangrijk voor mij zijn een speciaal plekje geven. Door hun eerlijke antwoorden te delen hoop ik anderen weer te kunnen inspireren.

Vandaag stel ik 10 vragen aan mijn broer Vyasa Wolvetang. Vyasa is woonachtig in Arnhem met zijn vriendin Miret. Momenteel is hij aan het werk als docent Communication & Multimedia Design bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Daarnaast is hij Film & Content Creator.

Soms vraag ik mij weleens af: ‘Wat kan hij eigenlijk niet?’ Vyasa is sociaal, behendig en zowel creatief als sportief en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik bewonder dat hij zo sterk in zijn schoenen staat en van elke situatie iets positiefs weet te maken. Vyasa kan met een frisse blik naar de dingen kijken. Dat vind ik mooi. Ik zeg dit niet omdat ik zijn zusje ben, want om eerlijk te zijn heb ik al meerdere malen (en vanuit verschillende hoeken), de vraag naar meer Vyasa’s op deze wereld, voorbij horen komen. Jammer genoeg zijn die er voor zover ik weet niet, er is er namelijk maar één. Maar ik heb wel het geluk dat dit nou net mijn broer mag zijn. Als ik Vyasa zou moeten beschrijven in 3 woorden dan zou ik de woorden: behulpzaam, gedreven en inspirerend kiezen.

1. Noem de drie dingen die op dit moment het dichtst bij je zijn.
Mijn laptop waar ik dit op tik, de kleren die ik draag en het kussen in mijn rug. Zijn mijn sokken verder van mij vandaan dan mijn t-shirt?

2. Wat is je levensmotto op dit moment?
It is what it is

3. Welke acteur zou de hoofdrol in een film over jouw leven kunnen spelen?
Daniel Radcliffe

4. Wat geeft je inspiratie?
Een avondwandeling maken door de stad. Zo rond 11 uur. Wanneer het gros van de mensen binnen zit, er een koele bries door de straten waait en je de maan ziet schijnen.

5. Wat is het leukste waar je ooit 25 euro aan hebt uitgegeven?
Het huren van een scooter op Bali voor een paar dagen. Scootertochten door willekeurige jungleweggetjes.

Bali25
Foto: @miret pelgrom

6. Wat heb je onlangs nog geleerd?
De Availability bias (beschikbaarheidsheuristiek). Mensen zijn geneigd om de dingen waar ze snel aan denken (in het oppervlakte van het geheugen), eerder te zien als waarheid/zwaarder te laten wegen. Ongeacht of er nieuwe ontwikkelingen of gegevens beschikbaar zijn.

7. Wat is je lievelingsfilm en waarom?
Lord of the Rings triologie. De meest epische films ooit gemaakt. Al een beetje op leeftijd maar nog steeds geweldig.

8. Over welke onderwerpen praat je graag?
Over camera’s en filmdingen. Over de politiek in Amerika. Over natuurverschijnselen en over vreemde keuzes die mensen kunnen maken.

IMG_20200321_193551_394

9. Wat is iets wat bijna niemand over je weet?
Ik ben echt totaal verzot op griesmeelpap, vla en pudding.

10. Hoe is het om Guinevere als zusje te hebben?
Bijzonder prettig, inspirerend en aangenaam.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.