Een kijkje in mijn fotogalerij

photo_2020-04-28_12-23-59

Inmiddels zitten we (als ik het goed heb) al 6 weken in quarantaine. Het is dus niet zo dat ik spectaculaire foto’s in mijn galerij heb staan van alle avonturen die ik beleef. Het voordeel is dan wel dat er geen tientallen foto’s van kopjes cappuccino zijn gemaakt. Het leek mij een interessant concept om af en toe de laatste paar foto’s uit mijn camera roll te delen. Dit zijn dus ongefilterde snapshots die ik met mijn telefoon heb gemaakt. Totaal doelloos en zonder reden, oh, en onwijs random. Want zeg nou eerlijk, we willen ook een realistisch beeld, toch?

photo_2020-04-28_12-24-03

Ik merk dat ik echt oplaad van de natuur. Het geeft mij energie om rond te wandelen en te kijken naar al het moois om mij heen. Het is bizar hoe mooi de natuur kan zijn. Elke boom is anders en uniek en het gekke is dat ik elke keer andere dingen zie wanneer ik wandeling maak. Zelfs als ik dezelfde route loop, kunnen mij andere dingen opvallen.

Door de quarantaine zie ik dat veel meer mensen nu rondwandelen in de natuur. Ik vind het fijn dat wij mensen daar zoveel van kunnen genieten. Ik denk dat het ook belangrijk is om te zien wat we eigenlijk tot onze beschikking hebben. Voor mij is het soms alsof je in een museum rondloopt, er is zoveel te zien als je goed om je heenkijkt. En het mooie is dat je geen ticket hoeft te kopen.

photo_2020-04-28_12-24-02

photo_2020-04-28_12-23-56

Ik ben mij er van bewust dat ik op een hele fijne plek woon met veel natuur om mij heen. Het valt mij op dat vrienden en familie in deze periode ook steeds meer naar de natuur trekken. Ze verlaten de stad voor het platteland omdat ze hier een groter gevoel van vrijheid ervaren. Iets wat ik best begrijp met deze maatregelen.

photo_2020-04-28_12-24-07

BIG NEWS, Guinevere heeft een rok gekocht. Dit is de eerste keer in mijn leven, wat een hoogtepunt. Ik merk dat ik zoveel verschillende stijlen leuk vind en dat ik mij het liefst wil kleden bij hoe ik mij op die dag voel. Meestal prefereer ik jurken over rokken maar voor deze rok maak ik graag een uitzondering. Ik draag inmiddels iets vaker normale kleding in plaats van mijn grijze joggingbroek. Al moet ik bekennen dat ik op dit moment van schrijven mijn joggingbroek weer heb aangetrokken. (‘:

Ik ben benieuwd of er mensen zijn die zich elke dag gewoon netjes aankleden. Laatst had ik een spijkerbroek aan en toen besefte ik mij dat zo’n spijkerbroek eigenlijk zo vervelend zit. Het voelt heel zwaar en stug. Juist nu geniet ik van zachte stoffen en fijne materialen. Al doe ik dus wel  een beetje mijn best, want eerlijk is eerlijk, je voelt je vaak veel beter wanneer je je normaal aankleedt.

photo_2020-04-28_12-24-06

Van de zon kan ik intens genieten. Zo te zien hoef ik niet perse bruin te worden maar ik merk wel de kracht van vitamine D. Juist nu is het zo fijn om van muziek te genieten, naar een podcast te luisteren en te staren naar een vliegtuig dat voorbij vliegt. Al vliegen er wel een stuk minder vliegtuigen voorbij natuurlijk. Ik ben weer helemaal in zo’n muziekfase. Ik heb weer een nieuwe playlist op Spotify gemaakt waar ik nu graag naar luister. Muziek is echt magisch, wat ben ik blij dat er zoveel creatieve, talentvolle artiesten en mensen bestaan die muziek maken waar wij naar mogen luisteren.

photo_2020-04-28_12-23-55

photo_2020-04-28_12-24-01

Mag ik mijn moeder even een shoutout geven? De titel bij deze foto luidt: ‘Hoe kun je iemand op subtiele wijze stimuleren om een klusje op te pakken?’ Nou, zo dus.

photo_2020-04-28_12-24-04

Ik heb mijn kamer vorige week een beetje veranderd en ik besloot impulsief om weer een pony te knippen. En nee, dan kijk ik dus geen tutorial op YouTube, misschien had ik dat wel moeten doen. Nu laat ik mijn haar weer groeien, maar soms heb ik blijkbaar gewoon wat verandering nodig. Ik bedenk mij nu dat ik mijn haar laatst nog roze heb geverfd. Inmiddels is die kleur er alweer uit zoals je kunt zien.

Dit waren de laatste paar foto’s van mijn camera roll. Ik hoop dat het allemaal goed met jullie gaat en dat jullie gezond zijn. Het zonnetje komt nu langzaam door en ik ga genieten van mijn soepje. Liefs!

Een gedachte over “Een kijkje in mijn fotogalerij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.