10 vragen aan mijn beste vriend

0a5d6ce5425c356e59d94e75b07ef607

In ’10 vragen aan..’ vraag ik aan verschillende mensen om 10 vragen zo eerlijk mogelijk te beantwoorden. De vragen zijn bij iedereen verschillend. Op deze manier wil ik de mensen die belangrijk voor mij zijn een speciaal plekje geven. Door hun eerlijke antwoorden te delen hoop ik anderen weer te kunnen inspireren.

Vandaag stel ik 10 vragen aan mijn beste vriend. Joes van der Burght is 19 jaar oud en ik ken hem al vanaf dat ik op de basisschool zit. Als ik hem zou moeten beschrijven in 3 woorden dan zou ik de woorden: loyaal, avontuurlijk en eerlijk kiezen. Joes heeft een hart van goud en ik vind het fijn dat hij altijd openstaat voor nieuwe dingen. Daarnaast kan ik altijd met hem lachen. 

1.Wat kan jou erg ontroeren?
Zielige en emotionele momenten in films/series kunnen mij erg ontroeren. Net als de biografie van iemand waar ik tegenop kijk en een fan van ben. Bijvoorbeeld als hij/zij een erg moeilijke jeugd heeft gehad. 

2. Stel dat je een vriend of vriendin had die in alles op jou lijkt – waaraan zou je je op den duur gaan ergeren?
Dat je geen discussies kan hebben en je geen verrassende nieuwe dingetjes kan verwachten omdat het toch altijd dezelfde dingen zijn die jij ook kent en leuk vind. Discussies kunnen naar mijn mening heel leuk zijn.

3. Wat is de mooiste les die je in je leven geleerd hebt?
Genieten van het leven nu het nog kan, fysiek en met deze mooie aarde.

4. Als je één vraag zou mogen stellen aan een alleswetend iemand; welke vraag zou dat zijn?
‘Wat gebeurt er als je dood gaat?’

82e91f8f62ab8ac60155e4b5a73e01d7

5. Wat stel je steeds maar uit, terwijl je weet dat het belangrijk is om te veranderen?
Minder YouTube video’s kijken.

6. Als je jezelf vergelijkt met wie je tien jaar geleden was, wat is er dan veranderd?
Ik was onzekerder en nog niet bezig met de toekomst, verantwoordelijkheden etc.
Ik leefde echt van dag op dag wat goed was. 

7. Welke persoon heeft jouw leven het sterkst beïnvloed?
Mijn ouders, maar daarnaast denk ik Guinevere en Olle. Dit zijn mensen waar ik veel van geleerd heb en geïnspireerd door ben die ik zie als gelijken maar wel mensen waar ik me graag mee omring.

8. Welke trekjes laat je niet snel aan anderen zien?
Ik geef niet snel complimenten aan mensen. En ik kan onderhuids heel boos op iemand zijn en daar niks van laten merken.

photo_2020-02-23_13-19-58

9. Wat zijn de drie belangrijkste waarden in jouw leven?
– positiviteit
– humor (een beetje acteerwerk soms ook ;))
– betrouwbaarheid

10. Hoe is het om Guinevere als vriend(in) te hebben?
Zoals ik bij vraag 7 al had gezegd is Guinevere een zeer fijne persoon om bij je te hebben. Ik heb een hele goeie klik met haar, wat het natuurlijk alleen maar beter maakt. En naast dat ik veel aan Guinevere heb en heb gehad heeft zij dat denk ik ook aan mij. Guinevere kan af en toe behoorlijk in de paniek schieten en heeft dan wat kalmte en rust nodig en wat vertrouwen van mij :).

 

Een gedachte over “10 vragen aan mijn beste vriend

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.