q & a 4

IMG_20191120_205121.jpg
Persoonlijke vragen die ik ergens heb gevonden en hier beantwoord.

1. Zou je de naam van je vriend/vriendin laten tatoeëren?
Nee, dat zou ik nooit doen. Een initiaal van een dierbaar persoon zou voor mij nog eerder kunnen maar dat zou dan van een familielid zijn. Om eerlijk te zijn ken ik teveel verhalen van mensen die spijt hebben van tattoos met namen dus dat is een nee voor mij.

2. Wat is het belangrijkste in je make-up tasje?
Ik moet bekennen dat ik geen make-up tasje meeneem in mijn tas. Ik moet al zoveel meenemen en ik houd van een overzichtelijke tas met zo min mogelijk spullen. Daar komt bij dat ik totaal geen pro ben in make-up. Soms zou ik willen dat ik er meer vanaf wist maar mijn interesse ligt daar gewoon niet zo. Eigenlijk heeft het daar nooit echt gelegen. Als ik iets moest kiezen dan zou ik gaan voor een lipbalm, dat is nog wel handig in de winter.

3. Stel dat je iets opnieuw zou mogen doen, wat zou dat dan zijn?
Mijn vakantie naar Bali. Puur omdat ik het dan nog allemaal mag beleven. lees hier wat ik leerde van Bali

4. Wat was als kind je droomberoep?
Als klein meisje droomde ik altijd van het worden van een actrice. Ik weet nog dat ik dat op de basisschool al aan iedereen vertelde. Inmiddels weet ik dat ik dit toen behoorlijk heb geïdealiseerd en dat het een nogal een onzeker bestaan is. Je weet namelijk nooit of je een rol krijgt en het ligt er maar net aan of je binnen het plaatje van die rol past.

5. Is een rijke man interessanter dan een arme man?
Totaal niet, wie heeft dat bedacht? Al denk ik ook niet dat een arme man per definitie interessanter is dan een rijke man. Het ligt gewoon aan de persoon en geld is en blijft een middel.

6. Wat is het engste wat je ooit hebt meegemaakt?
Het eerste wat mij nu te binnen schiet is een situatie van een paar jaar geleden.
Zo’n 6 jaar terug kwam ik klem te zetten in een overdekte glijbaan van een zwembad. Samen met een aantal anderen. Dit kwam doordat er een paar jongens voor een verstopping wilde zorgen. Ik weet nog dat er toen een moeder met een baby achterop ons knalde. De baby was aan het huilen en het aantal minuten dat we daadwerkelijk vastzaten duurde voor mijn gevoel een eeuwigheid. We moesten echt happen naar adem en verschillende mensen klommen over elkaar heen om de glijbaan uit te komen. Het was een nogal claustrofobische ervaring.

7. Wat is het leukste feestje / festival / concert waar je bent geweest?
Hmm, die vind ik wel lastig. Dan ga ik toch voor het concert van Jeremy Zucker in Amsterdam. Op dat moment werd ik meegevraagd door vrienden en kende ik toevallig een van zijn nummers. Ik wist verder niet wie Jeremy Zucker was, in tegenstelling tot mijn vriendin die mega fan was van zijn muziek en al zijn nummers kende. In totaal waren we met zijn viertjes en de hele avond was mega gezellig en fijn. Het publiek was klein waardoor het heel intiem voelde en Jeremy Zucker vertelde dat dit zijn eerste tour ooit was en dat hij zijn tour begon in Amsterdam. Dit betekende dat het voor hem ook extra speciaal was. Iedereen was gewoon ontzettend aardig en Jeremy Zucker was live heel goed. Een aantal weken later ben ik naar Post Malone gegaan met een vriend en ik moet zeggen dat dit ook wel heel spectaculair was. Al vond ik juist dat kleine en geborgen gevoel bij het optreden van Jeremy en het feit dat ik totaal geen verwachtingen had wel heel bijzonder.

8. Wat was de laatste film die je hebt gezien waarbij je moest huilen?
Ik moet zeggen dat ik niet echt snel huil bij films. Ik heb dan toch te sterk het besef dat het niet ‘echt’ en dus gespeeld is Al kwamen er wel een paar tranen bij de film ‘Beautiful boy’ . Dit is toevallig wel gebaseerd op een echt verhaal.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.