mijn 2019

Bali 2019-05197.jpg

2019 voelde als een fijn jaar. Ik heb veel geleerd en ik heb mooie plekken mogen zien. Nu weet ik dat veel mensen aan het begin van het nieuwe jaar vooruit kijken en al bezig gaan met het maken van doelen en het opschrijven van hun jaarlijkse voornemens. Nu ben ik van mening dat het fijn is om een visie te hebben voor het nieuwe jaar. Waar wil je meer aandacht aan besteden in 2020, waar wil je je op gaan richten etc.

Persoonlijk blik ik graag eerst even terug op het afgelopen jaar. Want soms is het goed om even stil te staan bij wat je hebt gedaan. Ik zal vast van alles zijn vergeten, want zo gaat dat nu eenmaal. Maar dit waren mijn hoogtepunten van 2019.

Eerste keer
– Eerste echte baantje in de horeca
– Mijn eerste echte betaalde foto-opdracht
– Analoge foto’s ontdekt en gemaakt
– Eerste keer silent disco

Concerten
– Naar Jeremy Zucker geweest in Amsterdam met vriendinnen
– Het concert van Post Malone met Joes, Vyasa, Anka, Milou en Miret
– Appelpop

Vakanties
– Zakynthos
– 4 weken roadtrippen door Zuid-Frankrijk
– Bali met de leukste mensen

Yes
– Mijn rijbewijs gehaald
– Yoga-opleiding voltooid (een maand lang in een ashram gewoond)

Overige fijne dingen
– Achterop de motor touren (bijv. naar de Veluwe of op Bali)
– De mooiste sterrenhemel gezien
– Heel veel boeken gelezen
– Mama’s verjaardag aan zee
– Nieuwe muziek ontdekt
– De school / kunstacademie van vriendinnen bezocht
– Veel kopjes koffie gedronken met vrienden
– Veel met dieren geknuffeld
– Begonnen met het schrijven op mijn eigen site

En ik weet zeker dat ik nu nog veel vergeet. Als ik dit zo zie dan ben ik ontzettend dankbaar voor alle fijne mensen om mij heen en voor alle mooie plekken die er bestaan, hier op deze wereld. Dankjewel.

 

 

 

 

Een gedachte over “mijn 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.