een update & halloween

photo_2019-10-31_18-03-36

Het is weer Halloween. Ik weet nog van vroeger dat Halloween altijd een hele ‘happening’ was. De tactiek was om meteen na het eten met je groep vrienden de straat op te gaan. Dan was er namelijk nog een kans dat je niet thuiskwam met een berg mandarijnen.
Mijn moeder vertelde me een tijd geleden dat ze vroeger weleens het snoepgoed waarmee we thuiskwamen hebben gehalveerd zonder dat wij dat wisten. Dan gaven ze dat bijvoorbeeld weg aan iemand anders. Het is zo gek maar daar heb ik dus echt nooit iets van gemerkt. Achteraf denk ik dat het maar beter is want ik en mijn broer kwamen vroeger echt met tassen vol snoepgoed thuis. Het ging ons ook niet perse om het snoep maar het feit dat je met je vrienden ging afspreken in het donker op 31 oktober had gewoon iets.

Als kind is alles gewoon magisch, Pasen, Kerst, Halloween en noem het maar op. Nu ik dit schrijf verwacht ik dan ook binnen enkele minuten een deurbel die gaat.

De weken vliegen voorbij en vandaag bladerde ik weer eens door mijn oude foto-archief. Lees: foto’s uit 2015, best schrikken soms. Ik denk altijd dat ik niet echt verander maar ik zie nu toch wel echt wat verandering. Gelukkig maar. Het is gek om stil te staan bij het feit dat ik toch nog dezelfde ben. Natuurlijk weet ik meer, heb ik bepaalde dingen geleerd en bepaalde keuzes gemaakt maar ik kan me nog steeds verbinden met Guinevere van een paar jaar geleden.

Afgelopen week was mijn broer jarig en het was zo fijn om met zijn allen op zijn plekje te zijn. Als cadeau heb ik allerlei foto’s laten afdrukken en een groot fotoboek gekocht. Hier heb ik alle herinneringen ingeplakt en hier heb ik kleine dingen bijgeschreven. Volgens mij was hij er heel blij mee.

photo_2019-10-31_18-10-14

Verder heb ik deze week de film ‘beautiful boy’ (voor de 2e keer oops) gekeken. Timothée Chalamet staat nu samen met Cillian murphy in mijn lijstje met favo acteurs. Ook zag ik de theatershow van Arjen Lubach (op zijn site). Echt een aanrader trouwens, wat vind ik die man top.

Morgen en volgende week heb ik nog een aantal tentamens en dan is het voordat je het weet alweer kerstvakantie (nee okey ik moet niet te hard van stapel lopen iknow). Ik heb al een aantal leuke plannen voor volgende week, als ik klaar ben met mijn tentamens dus stiekem kijk ik daar al een beetje naar uit. Vanavond ga ik naar yoga en morgen zit ik alweer om kwart voor 8 in de auto.

Een gedachte over “een update & halloween

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.