q&a 3

IMG_20190818_155825_456
Persoonlijke vragen die ik ergens heb gevonden en hier beantwoord.

1. Wat zijn je favoriete series / films op dit moment?
Hmm, qua films vind ik ‘beautiful boy’ heel mooi, die heb ik laatst gezien. Dat is een film gebaseerd op een waargebeurd verhaal waarin een vader zijn kind probeert te helpen met zijn drugsverslaving. Hij is onder andere verslaafd aan meth en krijgt verschillende terugvallen. Zijn vader heeft hier boeken over geschreven en deze zijn uiteindelijk verfilmd.

Qua series vind ik Peaky Blinders nog steeds tof, oh en vaak staan Spaanse en Italiaanse series ook op mijn lijst.

2. Ben je meestal vroeg of laat?
Meestal ben ik vroeg, al was ik een paar dagen geleden toevallig te laat op school omdat de trein zo overvol was dat een groot deel van de mensen niet mee kon (waaronder ik). Dus toen werd het wachten op de volgende.

3. Welke eigenaardigheden heb je?
Waar moet ik beginnen haha? Ik krijg kippenvel wanneer ik mijn tanden poets. Ik ben een soortvan verslaafd aan kauwgom (ik moet het in ieder geval altijd bij me hebben), ik houd niet van frisdrank en ik zit het liefst boven in de trein.

4. Wat is je favoriete drankje?
Een cappuccino met havermelk.

5. Wat hoop je dat nooit verandert?
De goede band met mijn ouders.

6. Welke muzieknummers (van vroeger) heb je altijd onthouden? 
Bijna alle oudere nummers van red hot chili peppers, dat waren nog eens tijden haha. Op de basisschool met je mp3-speler (waar maar 20 nummers op konden), red hot chili peppers luisteren. Die nummers onthoud ik altijd.

Verder om er even een ander genre in te gooien, ‘Tummy – Tamino’ maar dat heeft meer te maken met mensen die je dan een nummer sturen en die je non-stop gaat luisteren. Is dat herkenbaar?

7. Hoe oud wilt u worden?
Hmm dat ligt eraan op wat voor een manier ik oud word. Als ik nog gezond ben op fysiek en mentaal niveau dan vind ik +/- 85 wel een mooie leeftijd.  Blijkbaar is mijn levensverwachting 84 jaar en 5 maanden, volgens deze site.

8. Wat is de beste manier om de dag te beginnen?
Met het drinken van een groot glas water.

 

Een gedachte over “q&a 3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.