een avontuur op wielen

photo_2019-07-23_09-58-24.jpg

Gisteren vertrokken we richting Zuid-Frankrijk. Over +/- 10 min trekken we verder naar de volgende camping. We hebben alweer ontzettend veel meegemaakt, van een gaslek tot aan het niet aankrijgen van het fornuis en het niet meer kunnen openen van een kastje in de camper. De grap was dat er vooral allemaal camera’s en dure apparatuur in dit kastje lagen en dat we even dachten dat we hem nooit meer zouden kunnen open krijgen maar uiteindelijk is het mijn broer gelukt (met mijn hulp haha).

Het toffe aan deze reis vind ik dat we geen enkel plan hebben en dat we per dag kijken waar we uitkomen. Ons doel is wel om richting de pyreneeën te reizen.

Het fijne van zo’n soort reis is dat je echt weer teruggaat naar de basis. Je leeft veel in de natuur en na een lange dag geniet je extra veel van je zelfgekookte maaltijd. In de ochtend maak je je ontbijtje, drink je thee of haal je broodjes bij de bakker. Dichtbij de eerste camping lag een mooi bloemenveld verstopt. Hier zijn we in de ochtend naartoe gelopen en toen hebben we daar wat beelden geschoten. Doordat de zon nog redelijk laag stond kwamen er echt mooie flares. Dit zijn van die dingen waar ik echt blij van wordt. Sowieso kan je hier helemaal niet bezig zijn met e-mailtjes en het piekeren over vanalles en nog wat. Je bent gewoon in het hier en nu en dat vind ik fijn

photo_2019-07-23_09-58-20

Een gedachte over “een avontuur op wielen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.