uitwaaien aan zee

photo_2019-07-19_12-59-33

Momenteel bevind ik me aan zee en ik moet zeggen dat het zo fijn is om hier te zijn. Ik kan eigenlijk al zeggen dat ik een deel van mijn bucketlist heb voltooid! Al moet ik daar wel meteen bij zeggen dat het zwemmen in de zee in nederland me op dit moment toch een stapje te ver gaat.

Het is bizar om te merken dat je op een hele andere manier oplaadt dan thuis. Ik ben hier nu een paar dagen en waarschijnlijk ga ik morgen weer naar huis. Ik moet dan ontzettend snel mijn tassen pakken voor een nieuw avontuur, namelijk voor de roadtrip door zuid-frankrijk.

Het is zo fijn dat je je in de natuur zo thuis en op je gemak kan voelen. Mijn dag begon vandaag met een ochtendwandeling aan het strand met de oppashond Sophia. Sophia is echt een schat en ik zou haar zo meenemen naar huis. Ze kan ontzettend hard rennen en wordt ook wel de ‘zeehond’ genoemd, ze neemt graag een duik in de zee.

Het is ook fijn dat je op de fiets bij de bakker broodjes kan halen, het zand onder je voeten kan voelen, het fruit hier nog beter lijkt te smaken (lees: op dit moment ligt er een bak kersen naast me), en dat je gewoon zonder mascara etc de deur uitgaat. Eigenlijk vind ik het vaak mooier als vrouwen bijna geen make-up dragen en hier doe ik dat dan ook zeker niet. Ik moet ook eerlijk toegeven dat ik gewoon geen make-up meisje ben en er ook vrij weinig verstand van heb haha.

Ik heb het in ieder geval naar mijn zin hier, mijn gedachten lijken rustiger en ik merk wel echt dat teveel in je hoofd zitten of teveel nadenken vaak alleen maar tegen je werkt. Het lost geen dingen op en vaak maakt je hoofd alleen maar problemen die er niet zijn. Een klein inzicht dat ik hier kreeg, leven in het moment gaat ook zoveel makkelijker wanneer je je in de natuur begeeft. Althans, voor mij wel. Ik hoop dat iedereen die dit leest ook een hele fijne dag heeft. En zo niet, vergeet dan niet dat iedereen zo zijn ups en downs heeft. Je hebt altijd de keuze om het beste van de dingen te maken.

photo_2019-07-19_17-30-38

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.