q&a 1

IMG_0957.JPG

persoonlijke en random vragen die ergens heb gevonden en die ik eerlijk beantwoord.

1. Wat is je lievelingsgeur?
Vanille

2. Welke huishoudelijke klussen vind je leuk om te doen?
Stofzuigen vind ik dus echt oprecht leuk. Een beetje meditatief ook. Vooral als ik mijn oortjes in heb met mijn favoriete nummer, dan zit ik echt in mijn eigen bubbel en vind ik het totaal niet erg om te doen.

3. Wat is je favoriete dagdeel?
De ochtend

4. Wat is je favoriete dag in de week?
Vroeger op de basisschool was dat altijd de woensdag, dit omdat we dan een korte schooldag hadden en ik de lessen op die dag altijd leuk vond. Later werd dit zaterdag en nu heb ik niet echt een voorkeur. Ik vind de zaterdag nog steeds fijn maar doordat ik een tussenjaar heb vloeien de dagen soms een beetje in elkaar over. Ik moet wel zeggen dat ik de maandag ook gewoon echt een fijne dag vind. De maandag is (en natuurlijk hebben wij dit allemaal bedacht en slaat het eigenlijk nergens op) voor je gevoel toch weer een frisse start.

5. Wat is je favoriete maand in het jaar?
Mei en augustus, maar als ik dan toch moet kiezen dan ga ik voor mijn geboortemaand (augustus dus).

6. Wat vind je het minst leuke aan je uiterlijk?
Dat ik redelijk klein ben, ik ben namelijk nog steeds 1.68 (en het moet gek lopen als ik nu nog ga groeien). Het is niet dat ik het zo erg vind maar mijn schooldokter zei altijd dat ik 1.74 zou worden dus stiekem had ik altijd wel een beetje hoop. 

7. Wat zijn je favoriete namen?
Ik moet wel glimlachen bij deze vraag want ik heb dus oprecht een lijstje in mijn telefoon met leuke namen (ja, iknow best erg). Ik denk helemaal niet aan kinderen op dit moment maar als ik een leuke naam hoor dan zet ik hem wel bij de andere namen in mijn notities). Ik besef met altijd wel dat namen echt ontzettend persoonlijk zijn maar hier een kleine greep uit mijn lijstje:
– Wolf
– Flint
– Luna
– Madelief
– Roué

8. Waar heb je het meest een hekel aan?
Negativiteit of mensen die door blijven zeuren (even is oke maar je kan ook in de slachtofferrol blijven hangen). Als ik dit zelf doe kan ik dat ook niet waarderen (anders zou het nogal hypocriet zijn). 

9. Wat is je favoriete vervoersmiddel?
De trein, de bus als de buschauffeur vriendelijk is en ik een plekje heb voorin aan de linkerkant bij het raam (specifiek iknow).

10. Noem één gebeurtenis waar je naar terug blijkt blikken en waarvan je denkt: ‘Ik kan niet geloven dat ik dat gedaan heb?’
Het halen van mijn rijbewijs haha (na dit antwoord durft niemand meer bij me in de auto te stappen).

11. Wat is volgens jou het beste middel tegen een kater?
Wist ik het maar. Volgens mij is er niet echt een middel wat helpt tegen een kater, althans bij mij werkt er niet echt iets. Ik moet zeggen dat ik echt heel weinig alcohol drink. Een van de redenen is misschien ook wel die kater. Ik kan namelijk echt heel slecht tegen alcohol, ik ben al na 2 wijn weg van de wereld en dan dans ik de hele avond. Nee maar oprecht, het is wel zo.
Mijn vriendinnen kunnen er daarentegen veel beter tegen. Ik weet wel dat ik veel slaap nodig heb en de volgende dag echt niet productief en energiek is.
Ik voorkom het daarom liever.

12. Wat is meest afgespeelde nummer op je playlist?
Nu is dat: ‘Happy Together – The Turtles’ (denk even aan dit nummer en het stofzuig moment haha). Verder vind ik ‘Vertigo – Khalid’ echt heel mooi. Die staat nu wel op mijn 2e plek. Maar ik moet bekennen dat mijn muzieksmaak mega breed is. Al moet ik zeggen dat ik heavy metal liever skip. 

13. Wat is je motto?
‘Stuff happens, what matters is what you do next’ en ‘denk in oplossingen, niet in problemen’. 

Verder vind ik de quote: ‘may theflowers remind us why the rain was so necessary- Xan Oku’ heel mooi 🙂

14. Als je mocht kiezen tussen mooier of intelligenter zijn, wat zou je dan willen zijn?
Intelligenter want ik vind intelligentie mooi.

15. Heb je nog steeds contact met je eerste liefde?
Als we het hebben over mijn basisschool liefde / crush (wat het dan ook was) dan heb ik daar geen contact meer mee. Maar als we elkaar zouden zien weet ik dat het gewoon leuk zal zijn. Verder vind ik het moeilijk wie onder mijn eerste ‘liefde’ valt dus hier laat ik het maar even bij.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.